Niin kuin voi edellisestä kirjoituksesta päätellä ei ryhtiliike onnistunut syksyllä. Viime kevään aikana sain siis tiputettua painoa reilut kymmenen kiloa. Kesällä tuli pari kiloa takaisin, lomalla muutama lisää ja lopulta töiden aikana oli kiloja tullut takaisin 8. Tammikuun 16.päivä sain tietää serkkuni häistä ja se sai lopulta motivaation nousemaan. Pitkään oli kyllä jo taas paino kaihertanut mieltä. Lopulta aloittaessani urakan alusta oli kiloja kertynyt noin 71kg eli kilon päähän jäätiin viime kerrasta, mutta olipahan sekin kilo, jota ei tarvinnut pudottaa.
Päätin, että tällä kertaa en aloita kuntosalilla käyntiä. Viimeksi painoni junnasi ja jumitti kun aloin käydä salilla. Vaikka senttejä lähti vaikutti se kuitenkin hyvin ratkaisevasti motivaatiooni jatkaa. Menen sitten salille kasvattelemaan menetettyjä lihaksia, kunhan olen päässyt tavoitteeseeni, jos siltä tuntuu.
Tammikuussa aloitin uuden suhteen askelmittariin. Olin loukkaantunut joukkuelajissani, joten raskaampi liikunta ei tullut kyseeseen. Askelsin päivittäin vähintään 10 000 askelta ja useimmiten enemmänkin. Ennätyksekseni kirjasin 28 000. Mukaan tuli taas hyötyliikuntana kävely töihin ja uusi aktiivisempi työ. Ikävä kyllä urheiluvammani alkoi vaivata ja nyt olen ollut liikunta kiellossa. Vähitellen voin taas aloittaa kävelyn, mutta rauhallisesti.
Tällä hetkellä painan 65kg. Vaikeuksia on aina jaksaa tehdä eväitä töihin. Säännöllinen ruokailu välillä unohtuu ja silloin SE nälkä yllättää. Yksi repsahdus viikkokin mahtuu uudelle taipaleelle, jolloin vedin roskaruokaa ja karkkia niin paljon kuin ehdin. Viikon jälkeen paino ei kuitenkaan ollut noussut ja se motivoi kummasti jatkamaan taivalta.
Tavoitteena on siis taas parempi olo ja kesämekot kesän häihin.