Kipeys on iskenyt! Kurkku on tosi kipeä ja nenä vuotaa. Mittasin kuumeenkin, mutta sitä ei sentää ole. Toivottavasti tää menee tosi nopeasti ohi, kun viikonloppuna on häät ja en tahdo olla silloin kipeä!
Eniten kyllä harmittaa, että paino oli tänä aamuna pudonnut viime viikosta vaivaiset 200g. Vaivaiset sanon siksi, että monta kertaa viikolla heiluttiin kilon pudotuksenkin tietämillä. No pari ryyppypäivää ja olemattomat syömiset tekivät tehtävänsä. Nyt kroppa tarraa kiinni kaikkeen ravintoon mitä saa. Vaikka olen laihdutuskuurilla en ole valmis kuitenkaan luopumaan alkoholin käytöstä. Tiedän kyllä, ettei se edistä kuihtumistani, mutta se kuuluu olennaisena osana seuraelämääni. Keväällä huomaa, että pippaloita pukkaa melkein joka viikonlopulle. Yritänkin rajoittaa, etten joisi enempää kuin 3 kertaa kuussa. Onhan baarissaheiluminen iso rahanmenokin. Suurin ongelmani ei ole juomisesta kertyvät kalorit, vaan se etten seuraavana päivänä saa mitään alas suustani. Kroppa menee aivan sekaisin ja menee monta päivää toipuessa. Jos tätä tapahtuu viikottain, en pääse minkäänlaiseen rytmiin. Sitten kun yrittää palata arkeen tuntuu vaan nurinkuriselta, kun syö tosi maltillisesti ja liikkuu 3h päivässä ja paino nousee kohisten.
Lueskelin eilen blogini läpi ja kyllä toi alkoholi tuntuu olleen mukana aikaisemmassakin yrityksessäni vahvasti mukana. Mulla on usein kausia, etten juo mitään pitkään aikaan ja viihdyn kotona. Itsevarmuuden noustessa ja kropan pienentyessä sitä viihtyy paremmin vastakkaisen sukupuolen seurassa ja tekee mieli käydä tanssimassa ja ottamassa kontaktia ulkomaailmaan. Tärkeintä on löytää itselle sopiva balanssi.
Nyt porisee hellalla hernekeitto, jota voin hyvin hörppiä viikolla ja toivottavasti kipeyskin helpottaa.