Paino oli siis pudonnut -0,6kg. Alkuviikko oli oikein liikunnallisesti aktiivinen, sitten olin kipeänä, ruoka ei oikein maistunut ja viikonloppuna olin juhlimassa. Ensi viikolla ei siis luultavasti ole tällaista pudotusta luvassa.

Toinen positiivinen asia on, että sykemittari käski mitata taas OwnIndeksin (Näin lukee käyttöohjeessa: Polar-kuntotestin tulos, OwnIndex-lukema, kertoo kuntosi muutoksista parhaiten silloin, kun seuraan omien tuloksien muuttumista pitkällä aikavälillä.) No viimeksi lukemani oli siis kaksi kuukautta sitten 38 moderate (keskiverto) ja nyt se oli hypännyt 48:aan very good (erittäin hyvä)! Aikamoinen hyppäys. 49 eteenpäin alkaa jo erinomainen kuntoluokka. Ihan en vielä tunne olevani elämänikunnossa, mutta kyllä itsekin on huomannut muutosta positiiviseen suuntaan. Kaipaisin kai vielä kovalla sykkeellä jatkuvaan harjoitukseen kestävyyttä.

Huomenna on 5.päivä ja tulee kolme kuukautta edellisistä ympärysmittauksista, joten silloin laitan uudet tulokset tonne mittojen muutokset sivulle.