Eilen olin sitten taas rullaluistelemassa. Menin vahän pitemmän reitin, mutta eipä ollut niin paljon "hiekkaesteitä" matkalla. Alkumatkasta oli vastatuulta ja ajattelin et ei tää viimeksi kyllä näin hankalaa ollu. Onneksi loppumatkasta helpotti, mutta kyllä silti koville otti. Rullailussa mulle hankalinta on jarruttelu. Onnistuin sitten kaatumaan jarruttaessani liikennevaloihin suorilta jaloilta pyllylleni. En paljon katsellut autoilijoiden reaktioita. Pyllyssä oli eilen jo punoitusta, tänään vähän sinistä, niin mitä sitten huomenna...

Grillailin eilen taas kasvisnyyttejä ja uusi kokeilu oli pika janssoninkiusaus grillissä eli paloiteltuna keitettyjä uusia perunoita, paljon kevät sipulin varsia, anjovista, mustaapippuria ja vähän kermaa. Sekoitetaan keskenään ja laitetaan folionyytteihin. Hyvää tuli.

Tänään olis tarkoitus mennä taas salille ja illalla kavereiden kanssa kävelylle.

Mun alkuperäinen tavoite tammikuussa oli tälle projektille painaa ens viikon alussa 60kg, jonka jo nyt tiedän et ei toteude. En ole pettynyt kuitenkaan saavutuksiini. Nyt vaan taas tuntuu, että on junnattu aika kauan samoilla lukemilla. 60kg on alkanut muodostua suunnattomaksi esteeksi, joka tuntuu kaukaiselta ja vaikealta ohittaa. Mutta mihinkäänhän tässä ei ole kiire. Kyllä se tavoitetaan, vaikka sitten gramma kerrallaan!