Nyt kyllä täytyy lopettaa juopottelu ja saada muutenkin elämään taas rutiini takaisin. Jos viikonloppuisin aina hummaa menee siinä kroppa ja syöminen aina sekaisin.

Eilen olin siis kaverin synttäreillä ja oli oikein mukavaa. En juonut oikeastaan mitään, mitä nyt kohteliaisuudesta. Baarissa tanssittiin ankarasti ja lähdin ajoissa kotiin. Juhlissa tuli kyllä syötyä kakkua ja aivan liikaa sipsejä. Olisiko johtunut vielä edellisen päivän krapulasta. Illan aikana tuli mietittyä näin sinkun näkökulmasta, että miksi kaikki hyvät miehet on varattuja? Johtuuko se siitä, että luonnostaan sitä kiinnostuu jostain kun muutkin on kiinnostunut? Vai näkeekö varatujen miesten käyttäytyvän omaa naistaan kohtaan niin ihanasti? Vai onko kenties vaan niin että joku muu on ehtinyt aina ensin nappaamaan mukavan miehen? Ei silti en koskaan veisi toisen omaa ja taitaa se arki olla muidenkin suhteessa muuta kuin ulospäin näyttää. Tässä iässä vaan tuntuu, että vapailla markkinoilla on useammin vain niitä ei kiinnostavia yksilöitä.

Tänään oli ihana herätä ilman krapulaa. Istuttelin pihalle liljoja ja tänään olisi tarkoitus tehdä pitkä kävelylenkki. Ulkona on niin ihana ilma.