Taas olin perjantaina humppaamassa, oli kyllä hauskaa, mutta ei hyvä painonpudotuksen kannalta. Kuukautisetkin osui tälle viikolle, joten en odottele ihmeellistä pudotusta.

Positiivista tässä viikossa on ollu, että liikunta on saatu palaamaan ohjelmaan. Ens viikolla olis tarkoitus kokeilla 3 kertaa salia/viikko. Et yrittäis liikkua 5 kertaa viikossa ja jokatoinen viikko 3 salia ja muuten kaksi.

Ihmisillä on muutenkin varmaan kevättä rinnassa, mutta mun hoikistunut ulkonäköni on vastakkaisessa sukupuolessa herättänyt kiitettävästi huomiota. Olen itsekin tyytyväinen ulkonäkööni ja itsetunto on sillä saralla nousussa, joten se varmaan myös näkyy ulospäin. Olen ihan innostunut käymään baari-illan aikana tanssilattialla hetkuttamassa itseäni ja toisaalta on mukava mennä mihin vaan kun kivat vaatteet mahtuu kaapista aina päälle. Tavoitefarkutkin menee jo jalkaan vaikkei vielä kiinni sovikkaan. Huomaan myös, että paluu peilin ääreen on tapahtumassa. Samalla tavalla kuin teini-iässä nytkin vietän paljon aikaa kotona koko vartalopeilin edessä, pitää ikään kuin tutustua kroppaansa uudestaan. Liittyy varmaan ruumiinkuvan muuttumiseen ja mukavahan sitä on muuttunuita muotoja tarkkailla.