Olen ihan kummissaan neuleblogien määrästä (eipä silti on laihdutuskin suosittu aihe). Itse en ole vielä niin paljon kiinnostunut, että olisin mennyt katsomaan mitä niissä kirjoitetaan. Itsekin käsitöitä harrastaneena on vaikea kuvitella, mitä siitä olisi kerrottavaa...
Minulla on laihduttamisen mukana tullut uusi harrastus, omien vaatteiden kokeilu. Kotonani on yksi iso vaatekaappi täynnä liian pieniä vaatteita. Olenhan laihtunut ja lihonnut viimeisen kolmen vuoden aikana välillä 50-72kg. Siihen väliin mahtuu monta vaatekokoa. Kun vaaka näyttää kilojen lähteneen on mukava testata onko näin todellisuudessa käynyt. Mittanauhastakin on tullut ystäväni. On ihanaa vetää vanhat housut jalkaan ja huomata: Näähän mahtuu! tai Tosta kiristää, vielä vähän matkaa... Eilen kokeilin farkkushortseja, joita olen käyttänyt vuosi sitten ulkomailla ja mahtuivat niin mukavasti, että jo hetken harkitsin jättäisinkö jalkaan ja steppailisin kotona shortsit päällä. Positiivisen ajattelun kaudella mielessä nimittäin käväisi, ens kesänä nää voi olla jo tooooooosi löysät! Järki onneksi voitti ja laitoin shortsit takaisin kaappiin.
Sain taas eilen kiinni kunnollisesta ruokarytmistä. Mieli tekee välillä tepposia ja yrittää palata vanhoihin totuttuihin tapoihin. Jos ei keskity, huomaamattaan tuntuu aterioita jäävän välistä. Eilen taas oikein syömällä söin ja vähän vaaka taas värähti positiiviseen suuntaan. Keinot on nyt löydetty, enää niitä tulisi hyödyntää.
Tänään on ohjelmassa kahdet synttärit perä perään. Illaksi olen suunnitellut kävelylenkkiä sulattamaan osan kakuista kirpeässä pakkasessa. Saa nähdä miten tästä päivästä selvitään?