Sunnuntai oli oikein liikuntapäivä. Olin juuri tullut kotiin hikisenä 70 minuutin reippaalta kävelylenkiltä, kun täti pyysi kävelylle ja pienen levon jälkeen painelimme metsäteitä yli kaksi tuntia. Eilen en ehtinyt kirjoittaa, kun olin opiskelemassa ja jo juna matkoihin meni yhteensä neljä tuntia päivästä. Koko päivä tuli mentyä pää kolmantena jalkana. Jos juku sivuillakävijä on ollut tarkka, saattoi hän huomata, että päivitin aamulla kuitenkin pikaisesti painoni. Maanantai on punnituspäiväni ja voi sitä iloa! Jo se että olin päässyt kärsivällisyydellä ja uskolla siihen mitä teen ohi jumituksesta oli hienoa. Olin ihan äimisynyt, kun paino oli pudonnut -1,4kg! Maaginen 65kg on nyt alitettu ja painoa on pudonnut yhteensä -7,5kg. Kyllä tuli hyvä mieli!
Lisään kuun vaihteessa mittataulukon tänne sivuilleni, silloin saadaan hyvä vertailu, kun laihdutusta on takana 2 kuukautta. Voin kyllä jo paljastaa, että navan kohdalta mitattavasta vyötärölihavuudesta on hävinnyt jo yli 10cm, joten konkreettisia tuloksia tulee ainakin itselle, kun housut vetää jalkaan. Ja tässä nähdään kuinka liikunta vaikuttaa eniten vyötärönseutuun ja vyötärölihavuuteen.
Eilen innostuin niin, että ostin ihanat ruskeat vaaleanpuna pilkulliset bikinit odottamaan ensi kesää. Nyt paistaa ulkona aurinko ja mieli on kirkas, joten syömään ja kävelylenkille. Lisään vielä liikuntamittarin sivuille.