Eilinen meni hyvin kakkujen osalta. Kaksien synttärien saldo: korvapuusti, pieni pala suklaa kääretorttua ja pieni pala prinsessakakkua. Kukaan ei tuputtanut syömistä ja itsestä tuntui hyvältä. Olin eilen illalla väsynyt, enkä mennyt kävelylle. Nyt on koko ajan kamppailu päässä pitäisikö tuntea huonoa omaatuntoa, vai oliko se normaali teko? Tiedän jo etukäteen, ettei paino tällä viikolla oikein laske kuukautisten takia ja ei sen laskeminen yhdestä kävelylenkistä ole kiinni. Sitä paitsi olen menossa tänä aamuna serkun kanssa käpöttelemään, joten viikon liikunta saldo täytyy joka tapauksessa. Ehkä huono omatuntoni johtuukin enemmän pelosta, että kun kerran jätin väliin, lipsahdan kohta kokonaan kaidalle tielle.
Minut kutsuttiin luokkatapaamiseesn huhtikuun puolessa välissä. Kivasti kannustaa puurtamaan eteenpäin tässä urakassa. Olisihan se mukava olla silloin normaalipainon (62kg) hujakoilla. Viimeksi on nähty pari vuotta sitten ja silloin painoin noin 58kg, joten muutos ei olisi suurikaan. Tärkeintä on tietysti ihmisten tapaaminen, mutta kyllä voin sanoa, että itsestä olisi kiva mennä 10kg takana.
Tänään siis edessä vielä yhdet synttärit (ja kakut) ja kävelyä. Huomanna onkin sitten edessä punnituspäivä. Raportoin tuloksista aamusella vielä ennen matkoille lähtöä.